Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svojí postavou mladého kytaristy v muzikálu Rent, jenž má AIDS, který chytil z injekční stříkačky, má muzikálový krasavec jednu věc společnou. Také si prošel obdobím, kdy měl blízko k droze, i když lehké. Už s tím ale po velmi špatné zkušenosti skončil.

"Asi všichni máme s drogou nějaké zkušenosti, ale už nefetuju. Nebylo to nic tvrdého, ale když jsem byl mladší, tak jsem hulil. Pak se mi ale stalo něco, o čem jsem si myslel, že může přijít jen s tvrdými drogami," vyprávěl Super.cz.

"Měl jsem týdenní blackout. Úplně jsem vyšuměl, týden jsem jen ležel v posteli, měl jsem mimotělní stavy, úplná haluz. Bylo to ještě v době, kdy jsem nevěděl, že mám celiakii a musím držet bezlepkovou dietu," upřesnil.

"Možná to bylo ve spojení s mým špatným fyzickým stavem, že se mi tohle stalo," uzavřel s tím, že od té doby už si nikdy marihuanovou cigaretu nezapálil a jeho jedinou neřestí už jsou jen občasné cigarety a alkohol.

Reklama

Další články

Načítám