Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má dva měsíce nového přítele, a už ji viděl ve dvou představeních, kde se líbá s různými muži. Markéta Procházková ale tvrdí, že to jejímu partnerovi Janu Medunovi, jenž je také herec a hrál mj. hlavní roli v českém válečném filmu Tobruk, nevadí. Jinak je totiž neuvěřitelná slušňačka.

Proto se také v představení muzikálu Rent, kde se to jen hemží různými sexuálními orientacemi a také drogami, necítí jako doma. "Hraju dost dlouho v divadle, mám kolem sebe spoustu gayů a lesbiček a někteří lidé potřebují k životu i drogy, i když většinou lehké. Já mezi ně tak úplně nezapadám," svěřila Super.cz Markéta.

"Jsem hetero a žádná změna orientace, myslím, nehrozí. Vyzkoušela jsem marihuanu, když jsem byla mladá, ale nic mi to neříkalo, ani alkohol moc nepiju, nekouřím. Tyhle nešvary jsou mi cizí a přiznám se, že dokonce kolegům doporučuju, aby žili zdravěji. Třeba kolegovi v Rentu Romanovi Tomešovi říkám, že by jako zpěvák neměl kouřit," řekla Super.cz.

"Ani střídání partnerů nemám ráda, vždy jsem měla dlouhodobé vztahy. Ale každý jsme strůjce svého osudu," krčila rameny s tím, že, ač jsme ji z toho podezřívali, není praktikující katolička. "Je to takové vnitřní nastavení," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám