Hlavní obsah
Článek

Tanečník Kevin Federline po rozvodu s Britney Spears pořádně nakynul a zdvojnásobil svůj objem. Nyní je ovšem opět na váze, s níž randil s popovou princeznou předtím, než se stala dvojnásobnou maminkou.

Federline navždy zůstane osudovým mužem Britney Spears, protože právě s ním vstoupila do manželského svazku, což učinila pouze jednou, pokud tedy nepočítáme její úlet s kamarádem Jasonem Alexanderem, který byl po dvou dnech anulován. Manželkou Federlineho byla v letech 2004 až 2007 a v tomto období přivedla na svět jejich dva syny Seana Prestona (8) a Jaydena Jamese (7).

Zatímco Britney se po zkrachovalém manželství rozhodla vzkřísit uvadající kariéru plnou skandálů, které ji přivedly téměř na dno, a s rozmnožováním nepokračovala, její exmanžel se projevil jako plodný samec. V současné době očekává narození už šestého potomka, což je v jeho 35 letech slušný výkon.

V dobách manželství s Britney byl vytrénovaným tanečníkem s pevnými svaly, ale později nakynul do obřích rozměrů. V roce 2009 připomínal tučňáka, kterého dnes už nosí jen na triku. Svou obezitu však dokázal v minulosti zúročit v televizní reality show, kde se před kamerami zbavoval nadbytečných kil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám