Hlavní obsah
Článek

S otáčením se před kamerou to v posledních letech nepřehání, o to víc si to vynahrazuje doma. Tam na ni totiž ještě donedávna čekal kromě pěti dětí i malý zvěřinec. Při takovém zápřahu se Denise Richards možná nestíhá najíst, ale měla by, její postava začíná připomínat kostlivce. A to přitom kdysi bývala tak krásná...

Nezapomenutelná vesmírná pilotka Carmen z Hvězdné pěchoty nebo nukleární vědkyně Christmas Jones v bondovce Jeden svět nestačí si toho na svá bedra naložila příliš. Ztrhané rysy v obličeji a žilnaté kostnaté paže jsou ukazatelem jejího nepříliš zdravého životního stylu.

Kromě dcer Sam a Loly z manželství s Charliem Sheenem adoptovala holčičku Eloise, a navíc ještě nedávno pečovala o dvojčata Boba a Maxe, které má její exmanžel Sheen se svou třetí ženou Brooke Mueller. Denise se jich ujala poté, co se jejich matka stala drogově závislou. Chlapci však dali Denise asi pořádně zabrat, jelikož koncem minulého roku herečka oznámila, že už se o ně dál kvůli jejich nezvladatelnosti nebude starat.

Naposledy byla Richards viděna v pondělí v blízkosti ordinace veterináře, kam přivážela svého pejska na kontrolu. Vedle neznámého muže, který jí pomáhal, vypadala, jako by se měla právě zlomit vejpůl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám