Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Známému moderátorovi dělaly vždy společnost atraktivní ženy, a tak se zdá, že jej něžné pohlaví nemá čím překvapit. Čtyřletá Isabelka je však výjimkou, která na Leoše Mareše udělala obrovský dojem.

O projevy náklonnosti neměl Leoš nikdy nouzi, ať už jde o jeho manželku Moniku či modelky Michaelu Kociánovou, Hanku Svobodovou a Petru Faltýnovou, vždy se po jejich boku cítil spokojeně. Každá další kráska to však díky jeho bohatým zkušenostem měla o něco těžší a dnes je velmi obtížné jej zaujmout.

Čtyřleté Isabelce, která přišla na natáčení Hlasu Česko Slovenska podpořit svou maminku Veroniku Bergmanovou, se to ovšem podařilo. Když v zákulisí s tatínkem a moderátorem Leošem Marešem pozorovali její výkon, došlo k situaci, na niž moderátor jen tak nezapomene.

Veroničin manžel tvrdil, že by jí postup velmi přál a Isabelka překvapivě dodala: „A já bych měla další miminko asi!“ Leoš se poté zeptal, jaké pro svého sourozence vybrala jméno, a roztomilá holčička přišla s něčím, co rozhodně nečekal. Podívejte se na videu, co Leoše dostalo do kolen!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám