Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na ceny z říše fantazie jsme u prodávaných nemovitostí po celebritách zvyklí, ale aktuální nabídku herečky Evy Mendes by si mohl dovolit nejeden Čech. Čtyřicetiletá kráska z filmů Hitch: Lék pro moderního muže či Last Night se totiž po dvanácti letech hodlá rozloučit se svým domem v hollywoodské čtvrti Tinseltown, a to za 1,26 miliónu dolarů. To dělá v přepočtu necelých 25 miliónů korun. Za stejnou či vyšší cenu se přitom běžně prodávají i vily v Praze.

Pravdou je, že na celebrití poměry je Evin dům, který v roce 2002 pořídila se svým tehdejším partnerem Georgem Gargurevichem za 582 tisíc dolarů (11,5 miliónu korun), poměrně skromný. Má ‚pouhé‘ tři ložnice a dvě koupelny. Největší výhodou je však nebývalý klid, úžasný výhled na losangeleské kopce a na tamní poměry i velké soukromí. Kromě prostorných teras se kolem domu rozprostírá velká zahrada s ovocnými stromy, zeleninou, a dokonce i slepicemi!

Tak co, jdete do toho?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám