Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle rozhodně nebylo příjemné focení a i sama aktérka, modelka Simona Krainová (51), to musela přiznat. K rozhovoru se Super.cz přišla celá rozklepaná. Fotila totiž již pátou kampaň pro firmu na klenoty, a tentokrát si fotograf Matúš Tóth vymyslel, že se bude fotit ověšená šperky a v úsporném prádle ve společnosti obrovského tygra.

"Nejsem si jistá, že to byl dobrý nápad. Mám ke zvířatům obecně velký respekt, a když jsem viděla, jak jen laškovně mávl packou a jeho cvičitelce pak zbyly v teplácích obrovské díry po drápech, mám o to větší strach," přiznala nám Simona, která pak ještě ve focení pokračovala. Pauzu nepotřebovala ona, ale tygr, aby se uklidnil svojí oblíbenou šlehačkou.

Simona ovšem se zvířaty nefotila poprvé. "Poprvé to bylo před lety, kdy mne k focení oslovila italská Vogue. A to bylo přímo v Africe. S tím fotografem fotila jako první topmodelka Iman a snímky to byly nádherné, právě také s tygrem. A v opravdové divočině. Já na tom focení byla se současnou manželkou Bruce Willise (69) Emmou Heming," vzpomínala Simona.

"Ty fotky mám dodnes schované. Byla jsem v bezprostřední blízkosti slonů, žirafy mi jedly z ruky a vypadá to, že si focení náramně užívám. Ale když se na ně podívám, pořád cítím čůrek potu, který mi tekl po zádech," otřásla se modelka.

Na focení do pražského ateliéru se za ní přišel podívat i manžel Karel Vágner se starším synem Maxem, který se chtěl podívat na zvířátka. Blízko k tygrovi ho ale rodiče nepustili. Zato se mohl s tátou pomazlit s malým medvědem. Ten byl na místě proto, kdyby focení s tygrem nevyšlo. Takže jako náhradník.

"Max by samozřejmě jako každé dítě nějaké zvíře doma chtěl. Ať už pejska nebo kočičku, ale já se přemluvit asi nenechám. Pořád ale naštěstí dává přednost pneumatikám," smála se Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám