Hlavní obsah
Článek

V jejím životě se objevil nový muž, a tak Jitka Sedláčková (52) září štěstím. Vnitřní spokojenost se u herečky projevila navenek, na prahu padesátky se jí podařilo zhubnout přebytečných dvacet kilo.

„Vlastně jsem zhubla velmi lehce. Chodím běhat a měla jsem pocit, že je škoda už to zabalit," říká Sedláčková, která dnes slaví dvaapadesáté narozeniny.

Uhrančivou brunetu aktuálně vídáte v seriálu První republika, tam ale hraje Jitka hubatou mlékařku, ženu z lidu, a tak byste jistě nehádali, že tato seriálová postava a žena na fotografiích Martina Lukače je jedna a ta stejná osoba. „Před objektivem jsem se cítila fajnově, výborný fotograf, úžasné prostředí. Jsou to zvláštní fotky, některé dopadly hrozně, ale zase tomu pomohl Photoshop," komentuje své sexy snímky s úsměvem.

Před objektivem se herečce zalíbilo a jako majitelka štíhlé figury by ráda zrealizovala projekt, o kterém už léta tajně sní. „Chystám fotky takového umolousaného anděla, který se loudá po Praze. Ještě nemám konkrétní představu, ale nesmí z toho vzniknout žádná ’Saudkovština’," říká herečka.

Reklama

Další články

Načítám