Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když byla v 90. letech rodinná kapela Kelly Family hudebním fenoménem, boubelka Maite (34) se spíše vezla na slávě svých bratrů Paddyho (36) a Angela (32). Nepřehlédnutelná nadváha z ní dělala outsidera, ale dnes je nejspokojenější ze všech devíti sourozenců, kteří tvořili slavnou kapelu.

Maite trpěla nadváhou už od dětství, přestože její sestry sklony k tloustnutí neměly. Kritici kapely, kteří ji označovali jen za „tu tlustou“ by se ovšem dnes nestačili divit. Z prostorově výrazné Maite vyrostla kočka, která si pořídila velmi reprezentativního manžela. Ještě před pár lety by přitom takového chlapa vedle ní nikdo ani omylem neočekával.

Sympatická zpěvačka se za pohledného modela Florenta Raimonda provdala už v roce 2005. Společně žijí v německém Kolíně nad Rýnem, kde vychovávají dcery Agnes (7) a Josephine (6). Maite svého manžela doprovází na módních akcích, kde mu rozhodně nedělá ostudu. Časy, kdy se se sourozenci oblékala do podivných pseudohistorických hábitů, jsou naštěstí už dávno pryč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám