Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako moderátorku na TV Nova zřejmě půvabnou blondýnu a Českou Miss 2009 Ivetu Vítovou (40) hned tak neuvidíme. "Možná tak za rok. Za půl, za dva - nejde to říct dopředu. Nevím, jak bude Anetka samostatná, jestli na mně bude závislá, nebo jí bude fuk, že budu pryč," nechává si otevřená dvířka Iveta.

Zato s modelingem už začala. "Postava se mi vrátila docela rychle zpátky, jsem na svých kilech. Na focení kampaně na plavky to sice ještě není, protože si připadám povolená a potřebovala bych začít chodit cvičit a nevymlouvat se na to, že nemám čas, ale s přehlídkami je to v pohodě," svěřila.

"Modeling a mateřství se dá skloubit skvěle. Malou už nekojím, takže přijede maminka nebo tchyně a nějak to vždy zvládneme. Ale na plný úvazek v televizi by to bylo ještě brzy," vysvětlila.

A co další děti? "Určitě nechci, aby byla Anetka jedináček, takže druhé dítě chci, ale teď ještě ne, do čtyř let ale určitě," plánuje. Jednoho nevlastního sourozence ovšem už Anetka má. Ivetin manžel má syna z bývalého vztahu.

"Shodou okolností se mu ve stejnou dobu, jako se narodila Anetka, narodila i další sestřička, tedy dcera jeho mamince, ne že by si můj Jarda pořídil další dítě bokem, takže s miminky to umí, dokonce má potřebu mě upozorňovat, že Anetka pláče anebo potřebuje přebalit, je to skvělý starší bráška," chválila si Iveta nevlastního syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám