Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se nedávno vrátila z Los Angeles a Las Vegas, kde natáčela svůj nový videoklip k písničce Moře. "Bude o mně, o místech, které tam mám ráda, luxusní kabriolety, které jsou vystavené tady, jsme tentokrát vynechali," vyprávěla Dara, když jsme se potkali ve Špindlerově Mlýně, kde se uzavírala lyžařská sezóna.

Dara sem přijela pracovně, ale nebyl to jediný důvod, proč ji nedoprovázel přítel Patrik Vrbovský (47). "Když je ve Špindlu sníh, tak je to super. Ale přiznám se, že já mám radši, když svítí sluníčko a můžu se válet," svěřila, jakou upřednostňuje dovolenou, v čemž se prý ideálně shodne i s partnerem. "On ani nelyžuje, nikdy snad na lyžích nestál. Dokonce ani nemá zimní bundu, tak na hory jezdit nemůže," smála se.

Dceru se ale Dara snaží k zimním sportům vést. "Loni jsme spolu byly na lyžích. Laura lyžovala, moc jí to nešlo, ani ji to nebavilo, ale to zlomíme. Sportovat se musí," je rozhodnutá zpěvačka. "Laura je gymnastka, chodí pravidelně do kroužku, pak na tenis, hýbe se pořád a v jednom kuse tančí," vypočítala.

A co Dara, zatancuje si také, když už vyrazila na akci, kde byla součástí programu diskotéka a také hrála kapela Eddie Stoilow? „Všichni si myslí, že jsem největší pařmenka na světě, ale já fakt do klubů chodím většinou pracovně. Takže se budu jen tak trochu vlnit, ale jen jemně, sama pro sebe," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám