Hlavní obsah
Článek

Když někoho milujete, zdá se vám dokonalý ve všech směrech. A tak je to i v případě Leoše Mareše (47) a Petry Faltýnové (46). Protože jsme se s Leošem bavili o herectví, které chtěl sám studovat, zajímalo nás, jak se mu líbil výkon jeho partnerky v seriálu Cesty domů a dočkali jsme se pouze slov chvály.

"Přišla mi lepší, než bych byl čekal. Tak je to ve finále docela úspěch. Když vám někdo řekne, ať se tváříte přirozeně a řeknete svůj part, jako byste nehráli, je to docela těžké. Tak jsem byl docela příjemně překvapený," řekl nám Leoš.

My jsme v zákulisí seriálu slyšeli, že režisér Jiří Adamec (76) nechal Petru několikrát zopakovat milostnou scénu, jen aby se mohl znovu a znovu kochat jejími křivkami, i když už by se dal použít předchozí záběr. "Já se mu nedivím, já být režisérem, dělám to úplně stejně. Žádný režisér nepohrdne příležitostí vysvléknout nějakou herečku a herečky se s tím také rodí," míní Leoš.

Na rozdíl od nás se domnívá, že to v tomto směru mají režiséři jednodušší než fotografové, kteří také mohou své modelky svléknout. "Objekty před fotoaparátem mají větší možnost to ovlivnit a zkorigovat, říct, že takhle už ne. Při natáčení jsou všichni pod tlakem, takže musíte mít hodně silnou náturu, abyste si dovolili říct totéž. Režisér má mnohem větší prostor pro manipulaci," myslí si Mareš.

A nežárlí na Petru aspoň občas kvůli její práci? "Já cítím pýchu. Jsem pyšný, že o Petru má někdo zájem. Mně se moc líbí, z mého pohledu vypadá krásně. A když někdo sdílí můj pocit, tak cítím pýchu, mám dobrý pocit, že někdo takový jako ona chce sdílet svůj čas se mnou," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám