Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Michaela Doubravová miluje extravagantní oblečení a užívá si ho zejména na divadelních premiérách. Protože na ni nevyšla řada v alternaci tanečnice Mimi v muzikálu Rent, přišla se na představení podívat aspoň jako divačka, protože v něm účinkoval její přítel Roman Tomeš.

A měla ještě výraznější model, než byly kostýmy na jevišti. "Inspirovala jsem se 80. a 90. lety, kdy se Rent odehrává. Takhle se to kdysi v Brooklynu nosilo a ta extravagance se mi opravdu líbí," svěřila Super.cz Míša.

Co se modelu týče, zaujalo nás odhalené bříško, flitrová sukně a hlavně boty, které vypadaly, že se v nich nedá ujít ani krok. "To není pravda, chodí se mi v nich skvěle, jsou kožené a kvalitní a jsem v nich velká, ale pořád menší než můj kluk," smála se herečka.

Za pohled stojí i Míšiny extra velké náušnice. "Kluci z kapely mi říkali, že jsem jejich nový nástroj, že mám na uších triangly a dá se na ně docela slušně hrát. Ale těžké nejsou, takže lalůčky se mi neprověsí," ujišťovala nás Doubravová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám