Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pocházejí sice z Hronského Beňadiku, ale poslední tři roky trávily většinu svého času za velkou louží. Hudební duo TWiiNS, které je složené z dvojčat Daniely a Veroniky Nízlových, střídavě navštěvovalo americká slunná místa Los Angeles a Miami, kde pracovalo na své poslední desce. Sexy dvojčata brzy představí klip k písni Music feels better with you s rapperem Snoop Doggem a aktuálně boduje v hitparádách jejich společný klip One Night Stand se známým rapperem Flo Ridou.

Díky téhle písni projevilo o TWiiNS zájem velké americké vydavatelství Mosley Music Group, jehož majitelem je Timbaland. Pod toto vydavatelství patří umělci jako Justin Timberlake, Nelly Furtado, One Republic, Kerry Hilson a další. Pro TWiiNS by podpis této smlouvy byl historickým pokrokem v jejich kariéře, rozhodně to ale neznamená, že se natrvalo přestěhují za velkou louži.

Sestry pojí se Slovenskem nejen rodinné vazby a studium managementu na vysoké škole, ale také lásky. Daniela je zamilovaná do Rakušana žijícího na Slovensku a Veronika dva a půl roku chodí se Slovákem Tomášem, který dívky doprovodil do Prahy.

„Amerika je úžasná. Šoubyznys je tam podobný jako v Čechách nebo na Slovensku v tom smyslu, že každý zná každého, ale nám strašně chybí rodina. Když odcestuju do Ameriky, tak se mi po dvou týdnech už stýská po domově," říká Veronika a jedním dechem dodává: „Pro mě je nejjednodušší přemisťovat se z jednoho místa na druhé a hodně cestovat."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám