Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Asterová (64) bez ostychu přiznává, že se pokouší posledních třicet let zhubnout. Ve svých čtyřiapadesáti letech herečka vyzkoušela cvičení v posilovně pod dohledem trenéra, věnuje se józe a na její stravu dohlíží výživová poradkyně. Přestože se jí v poslední době podařilo výrazně snížit váhu, pořád to není ideální stav.

„Ačkoli pořád cvičím a snažím se žít zdravě, tuk v oblasti břicha se drží a nepodařilo se mi ho ani po čase zbavit. Nejvíc mě štve to, že mám plnou skříň krásných vypasovaných šatů, a nemůžu je nosit,“ postěžovala si Asterová, která vidí poslední spásu v neinvazivní metodě rozpouštění tuků. „Udělala jsem všechno proto, abych mohla jít na Oscary, kam mě zvali, tak proto jsem se rozhodla využít metodu," vtipkuje.

Aby měla Jitka možnost porovnat, jestli se jí hubnutí daří, vytvořila pro ni její kamarádka, návrhářka Taťána Kovaříková, speciální šněrovací šaty menší o dvě konfekční velikosti. „Mě motivuje móda. Kromě těchto šatů mám vysněné ještě jedny šaty, kvůli kterým to vlastně všechno dělám," prozradila nám v rozhovoru Jitka zdroj své motivace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám