Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První tři měsíce těhotenství nebyly pro Lucii Borhyovou (46) procházkou růžovým sadem, nyní už je moderátorka opět ve formě a cítí se lépe. Hvězdu Televizních novin zatím její požehnaný stav neomezuje ani v práci, a tak ji budete vídat na obrazovce zřejmě do té doby, než ji odvezou na porodní sál.

„Chtěla bych pracovat do posledního momentu, pokud mi zdraví dovolí. Jsem nezmar, potřebuju práci a nevydržela bych doma," svěřila se Super.cz během video rozhovoru Borhyová. Její partner a otec dítěte Michal Hrdlička svou partnerku ochranitelsky opravil: „Někdy už ale bývá unavená. I na nezmara to dolehlo."

Nebylo možné si nevšimnout, že se oba partneři v průběhu těhotenství zvětšují. Lucce se roztomile klene bříško a Michalovi rostou svaly. „Je to přímá úměra. Já nabírám hmotu a Lucka taky," komentuje s úsměvem změny svalovec Hrdlička.

Shazování kil po porodu se Borhyová nebojí. Během prvního těhotenství nabrala pětadvacet kilo, nyní je v šestém měsíci těhotenství a má nahoře pouze šest. „Jsem ten typ ženy, kterému jdou kila po porodu rychle dolů," říká.

Lucie upřímně prohlásila, že cíleně po porodu cvičit nebude, například posilovna není její oblíbený prostor. Jinak jsou ale Lucie a Michal vyznavači pohybu. „Preferujeme spíš aktivity venku. Tenis, běhání, plavání, tancování, venkovní aktivity," říká dvojice takřka jednohlasně.

Reklama

Další články

Načítám