Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Anetu Vignerovou (36) neplatí stará dobrá pravda, že ’dvakrát do jedné řeky nevstoupíš’. Poté, co pustila k vodě fotbalového playboye Tomáše Ujfalušiho, se po jejím boku začal velmi často objevovat další fotbalista Michal Zeman.

Misska dlouho mlžila. „Už mě nebaví mluvit neustále o svých vztazích. Vždycky jsem byla vůči novinářům vstřícná a pak jsem měla pocit, že se neřeší nic jiného," postěžovala si nám nedávno Aneta.

Nyní se ale její vztah posunul o další úroveň, takže už není tak skoupá na slovo. „Jsem spokojená, šťastná, a to je důležité," řekla nám v našem video rozhovoru.

Modelky jsme se pochopitelně ptali, jestli si nemyslí, že je to chyba začít chodit opět s fotbalistou, když už to jednou nevyšlo. „To si člověk mnohokrát říká v každém vztahu bez ohledu na profesi. Každý člověk je individuální, to se nemůže srovnávat," nechala se slyšet Aneta.

Reklama

Další články

Načítám