Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka Paloma Faith na první pohled připomíná postarší dámu, jejíž módní vkus se zasekl hluboko v minulém století. Ve skutečnosti jde ovšem o dvaatřicetiletou ženu, což je k nevíře.

Paloma Faith se hudebně profiluje jako průkopnice retro vlny a její tvorba je inspirována melodiemi známými z minulosti. Svou vizáž ovšem stylizuje dost nešťastným způsobem a vypadá, že má za sebou stejně dlouhou historii jako její hudební vzory.

Nepřehlédnutelná zpěvačka s britsko-španělskými kořeny působí dojmem předčasně zestárlé ženy. Přestože je jí pouhých 32 let, vypadá jako o generaci starší žena. Výrazné líčení a outfity, které k sobě opravdu neladí, jsou častým kamenem úrazu jejího stylu. Tentokrát se pokusila sladit puntíkovanou halenku s krajkovou sukní, ale dopadlo to tragicky.

V případě Palomy Faith si ovšem jejím věkem nemůže být nikdo jistý. Zpěvačka s vizáží zralé čtyřicátnice v minulosti proslula pikantním skandálem. Na počátku kariéry totiž tvrdila, že se narodila o čtyři roky později, ale nakonec musela úředně potvrdit, že je příslušnicí ročníku 1981.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám