Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) má dnes svůj velký den! V deset hodin dopoledne si ve vinici trojského zámku řekla ano se svou láskou, hokejistou Tomášem Plekancem (41). V těchto chvílích je tedy "slečna Marmeláda" již vdanou paní. Lucie se snažila datum svatby před všemi utajit, ale to se jí nepovedlo. Máme exkluzivní záběry z její svatby!

V restauraci Svatá Klára v Troji se již od brzkého rána houfovali Plekancovi příbuzní. Na místě podle našich reportérů chyběla jen teta Lucie Helena Vondráčková, s kterou nevěsta není kvůli rodinným sporům v kontaktu.

Lucie měla na svatbě jednoduché bílé šaty bez závoje, ženich si pak oblékl šedivý oblek s kravatou. Zpěvačku k oltáři odvedl její otec. "Chci jen malou svatbu, o které skoro nikdo nebude vědět," prohlásila Lucie před několika dny. To už tušila, jak přesně bude její svatba v Troji vypadat.

Novomanželé spolu s nejbližšími přáteli nyní pořádají hostinu v restauraci Mirellie v Praze na Vinohradech. Hosté podniku viděli Tomáše Plekance několikrát vyjít před restauraci a telefonicky přijímat gratulace ke sňatku.

Majitelé restaurace patří mezi hokejistovy známé, proto si kladenský odchovanec vybral právě tento podnik. V něm si svatebčané pronajali celé spodní patro, odkud jednotlivě vycházejí ven telefonovat.

"Ano, probíhá tady svatební hostina, ale je to uzavřená společnost. Dovnitř vás určitě nepustíme. Žádné další informace vám k tomu neřekneme," sdělil reportérce Super.cz jeden z číšníků. Před restaurací se už vytvořil dav fotografů a novinářů, kteří nyní čekají, jestli se neobjeví venku někdo z novomanželů.

Ti nakonec vylezli před restauraci a přítomným fotografům předvedli jeden z prvních manželských polibků. "Děkujeme vám, že budete teď respektovat naše soukromí a necháte nás si to užít jen v kruhu nejbližších," řekla pak Lucie a vrátila se slavit svůj velký den.

Lucie se s Plekancem seznámila loni v červnu na akci Jágr teamu. K zásnubám došlo v lednu v kanadském Montrealu, kde Tomáš hraje v klubu NHL Montreal Canadiens. Plekanec je jedním z nejlépe placených českých hokejistů. Ročně si vydělává téměř sto miliónů korun.

Svatbu rodiny novomanželů přísně tajily. "Lucka mi vůbec nic neřekla. Myslel jsem si, že termín svatby bude mnohem později," řekl nám s nefalšovaným údivem i Lucčin manažer Dan Dobiáš. Spekulovalo se o červencovém termínu, Lucie některým svým známým zase nabulíkovala, že se vdává osmého srpna na zámku Hluboká. Snoubenci si ale nakonec pospíšili. Lucii tak na svatebních fotografiích nebude vidět rostoucí bříško. I když totiž zpěvačka těhotenství nejprve popřela, vzápětí jej v rozhlasovém pořadu nešikovně přiznala.

Reklama

Další články

Načítám