Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi úspěšná chlapecká skupina Lunetic loni rozjela svůj velký comeback, ale kluci brzy z kapely vyhodili blonďáka Martina Kociána, který nikomu nic nedal vědět, sebral se a odjel do zahraničí. S nespolehlivým parťákem se tak skupina ihned rozloučila a objevily se spekulace, zda Martin zase nejede v drogách, s nimiž měl před lety problémy. Opak je ale pravdou.

Nedávno se Martin Kocián opět objevil ve společnosti a rozpovídal se o své nové práci. Na jeho tváři byla znát velká únava a do největšího krasoně kapely měl opravdu hodně daleko. V nové práci je prý ale spokojen.

„S muzikou jsem sice neskončil, ale už delší dobu to není moje profese, pouze koníček. Dodělal jsem si vysokou školu a teď pracuji v jedné pojišťovně jako oblastní manažer. A baví mě to. Samozřejmě občas zavzpomínám, ovšem ne se slzami v očích. Jsem prostě spokojen. Letos mám v plánu zatím pět vystoupení jako sólista a přibudou-li další, bude to fajn. Když ne, svět se nezboří, mám svou práci,“ svěřil se Martin Kocián, který si nenechal ujít 58. Filmpárty k premiéře

nového českého filmu Kandidát.

Jako host dorazil i Vladimír Franz. Ten na rozdíl od herců z filmu, který představuje mediální „masáž“ před volbou prezidenta, byl nedávno skutečným kandidátem na hlavu státu. „Film Kandidát je thriller o síle médií na veřejné mínění. Já osobně jsem si prožil a užil kampaň, a že jsem skončil v poli poražených, mne rozhodně nevykolejilo. A budu-li kandidovat i příště? To je otázka. Bude-li poptávka, pak proč ne,“ nechal se slyšet Vladimír Franz, který si s chutí poklábosil s jedním z herců z filmu Pavlem Novým a pozdravil se i s kolegou Vladimírem Kratinou.

Reklama

Další články

Načítám