Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plavková sezóna se blíží závratnou rychlostí. A to znamená jediné – je třeba se řádně vybavit stylovými plavkami. Kolekce pro léto 2014 už jsou tady. Plavky plné hravých a svěžích motivů vám učarují na první pohled – přesvědčte se sama!

Plavky pro každou ženu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz právě přistála nová kolekce plavek. A na své si přijde opravdu každá žena! V záplavě veselých barev a hravých motivů najdete kousky pro menší i opravdu velká prsa. Potřebujete jinou velikost spodního a horního dílu? Žádný problém! Na Astratex.cz si volíte velikost každého dílu zvlášť. A pokud se ráda opalujete bez horního dílu, máme pro vás super zprávu – ke každým plavkám lze zakoupit zvlášť spodní díl.

Puntíky ovládnou léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem letošního léta budou bezpochyby puntíky. A pokud je zkombinujete se zajímavou barevnou kombinací, rozhodně nemůžete sáhnout vedle. Důkazem jsou dvoudílné plavky Sylvie. Okouzlující kombinace puntíků, tyrkysové a šedé barvy působí mladistvě a trendy. Originální zdobení na horním díle přitáhne pozornost k horní polovině těla. A díky vyztuženým košíčkům se budete moci pochlubit krásně tvarovaným dekoltem. Tyrkysová není váš šálek kávy? Pořídíte je i v jiných barvách!

Nebojte se extravagance!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s plnějšími tvary své křivky často ukrývají za plavkami tmavé barvy, které mají často velmi nelichotivý střih. Pokud vás příroda obdařila ženskými křivkami, neskrývejte je. Plavky Filis byly speciálně navrženy pro plné tvary tak, aby nabídly řádnou oporu i opravdu velkým vnadám a daly vyniknout ženské siluetě. Spodní díl se zvýšeným pasem zakryje případné nedostatky v oblasti boků a vy se budete cítit báječně. Přestaňte se bát barviček - budete okouzlující!

Variace na černou klasiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na černou klasiku? Výrazné barvy vám nic neříkají? Zkuste svou plážovou výbavu trochu okořenit! Klasická černobílá kombinace oživená hravými puntíky působí elegantně a přesto svěže. Stylové plavky Sára vám padnou jako ulité. Vyztužený horní díl se zavazuje za krkem a tím vytvoří sexy dekolt – pochlubte se jím!

Když se nechcete ztratit v davu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte ráda výrazné barvy? Jste ráda středem pozornosti? Plavky Eila jsou pro vás jako dělané. Na pláži či u bazénu se v nich rozhodně neztratíte. Originální střih a kontrastní barvy jsou jasnou volbou každé ženy, která chce letos zazářit. Zajímavě řešený horní díl těchto veselých plavek si zamilujete především pro jeho pohodlí a variabilitu. Navíc je vybaven vyjímatelnými vycpávkami. Veselá letní kombinace tyrkysové a žluté vás jen tak neomrzí!

Další články

Načítám