Hlavní obsah
Článek

Ani po šedesátce nedala vale pohybu a je to znát. Zpěvačka Petra Černocká (74) si prý štíhlou postavu udržuje hlavně pohybem a cvičí, aby si mohla vychutnat jídlo. "Chodím cvičit pravidelně dvakrát týdně," svěřila Super.cz.

A protože není žádná nafrněná dámička, navštěvuje v Praze společné kurzy pro ženy. "Naše cvičitelka Martina vede dvě hodiny, v pondělí jsou jednodušší, ve čtvrtek těžší, to i občas vynechám. Anebo mne ona sama vyzve k odpočinku, když vidí, že už to nezvládám," vyprávěla.

"Cviky máme hodně různorodé, nikdy nevím, co mne čeká. Cvičíme na balonech. I na těch polovičních, kterým se říká bosu. Vždycky dokáže tělo něčím překvapit," smála se. Doma prý sice mají maličkou posilovnu, kde mají běhací pás, ale tam nechodí. "Já si myslím, že doma nedokáže poctivě cvičit nikdo," míní.

My Petru zastihli na akci, kde byla možnost výuky břišního tance, a ona se ihned zapojila. "Tančím ráda, bohužel na rozdíl od svého muže, který se dokáže pohybově projevovat jen u hraní na kytaru. A břišní tanec mě bavil, instruktorka byla velmi příjemná, vysvětlila všechny chyby, které jsem zpočátku dělala, tak si ráda zajdu na další hodinu," plánovala Černocká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám