Hlavní obsah
Článek

Málo se o tom ví, ale Pavlína Němcová (52) se s velkou vášní věnuje navrhování interiérů. Jednak už ve Francii a v Čechách zařídila několik vlastních domácností, a jednak také několik bytů navrhla pro své známé. Od bytového designu byl pak už jen krůček k navrhování šperků.

„Hlavou se mi honí spousta nápadů, a tak jsem si před pár měsíci řekla, že se pokusím vytvořit vlastní kolekci šperků," nechala se slyšet Pavlína.

Rozhodně nečekejte, že by česká topmodelka a herečka začala navlékat skleněné korálky na tkaničku. Pavlína se nikdy nespokojila s průměrem, a tak i její šperky vznikají z prvotřídních materiálů. „Kvalita je jen jedna a myslím si, že šperky si zaslouží tu největší kvalitu, což je zlato a diamanty. Snažím se navrhovat šperky, které jsou jemné a dostupné pro většinu žen," říká modelka působící v agentuře Elite Model.

Pavlína Němcová není první topmodelka, která navrhla kolekci vlastních šperků. Šperkařství se - se stále větší intenzitou - věnuje i česká kráska Linda Vojtová a vlastní linii doplňků podle svého tetování vytvořila například i Kate Moss (50).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám