Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) sdílela na internetu nejspíš první fotografii v bikinách po porodu své dnes již devítiměsíční dcery North. Už to samo o sobě by jistě zajímalo spoustu jejích obdivovatelů, ale je to ještě o dost pikantnější. Nejsledovanější světová hvězda reality show si totiž plavky půjčila od své o polovinu mladší a o poznání méně obdařené sestry Kylie (26), a v jejím podání působí opravdu minimalisticky...

Narážíme přitom hlavně na horní díl, který pod náporem Kiminých vnad sotva držel pohromadě. Není pochyb, že jejím fanouškům muselo být pěkně horko, když jim na monitoru vyskočily dvě její fotografie v těsných bikinách, které zdůraznily přesně to, co měly. A to, co naopak mělo zůstat ukryto, Kardashian chytře zamaskovala pod černým krajkovým župánkem.

„Ukradené bikiny od Kylie... už je nedostane zpátky,“ napsala navíc ke snímkům Kim, které se v sestřině titěrném modelu evidentně zalíbilo.

A kde půvabná Kim své ‚selfies‘ vytvořila? V rezidenci po návrháři Giannim Versacem v Miami, kde celá rodina aktuálně pobývá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám