Hlavní obsah
Článek

David Beckham (48) by se měl mít na pozoru. Jeho už tak stále pracující manželka Victoria (50) si koleduje přinejmenším o žaludeční vředy. Útlounká zpěvačka a aktuálně převážně módní návrhářka neskrývala nadšení nad vynálezem, který by v budoucnu mohl ušetřit drahocenný čas mnohým podobně vytíženým lidem, jako je právě ona. Jenže není tenhle výdobytek moderní uspěchané doby už příliš?

Beckham před měsícem s velkými ovacemi odprezentovala svou módní kolekci během týdne módy v New Yorku, a ani nyní nepolevuje. Naopak sama proklamuje, že za svůj úspěch vděčí právě tvrdé práci a maximálnímu nasazení. Jelikož si podobně zakládá i na své nepřirozeně vyzáblé postavě, bylo jasné, co ji během návštěvy Condé Nast College v Londýně zaujalo nejvíce. Musela si to dokonce vyzkoušet a sdílet se svými následovateli na sociálních sítích.

Oním zázrakem se stal běžecký pás s plnohodnotným zabudovaným pracovním stolem včetně počítače a všech kancelářských potřeb. Victoria to na Twitteru okomentovala: „Děkuji Ti, Susie. Každá kancelář by tohle měla mít. Cvičení a práce najednou!! Geniální!!“

Beckham na vysokou školu zavítala ve středu, aby se s tamními studenty designu a módy mohla podělit o své zkušenosti. Susie Forbes je zakladatelkou této školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám