Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jsou věci mezi nebem a zemí a Romana o tom ví své. Nepřehlédnutelná účastnice reality show tvrdí, že dokáže nahlédnout do budoucnosti a tento dar je pro ni velkým přínosem.

Během pobytu ve vile Romana působila převážně vyrovnaně, protože byla vlastním vědomím o postupu do reality show předem informována. Tuto schopnost v sobě žena s hlasitým smíchem objevila už v dětství a nyní se její šestý smysl opět projevil.

„Teď to na mě zase přišlo. Cítím, že se stane nějaká velká událost, která mi v něčem hodně pomůže. Podvědomě se těším a jsem z toho nervózní. Vím, že to přijde brzy, a změní to můj osud. Nemůžu z toho ani usnout,“ tvrdila Romana před časem o životním zvratu, který na sebe nenechal dlouho čekat.

Kdo se ovšem těšil na ostravskou rodačku v dalším televizním pořadu, bude zklamán. Vidina jí totiž naznačila, že její místo je někde jinde. „Předtucha se vyplnila, naskytla se mi příležitost, začínám podnikat v oblasti gastronomie,“ pochlubila se Romana, která do svých aktivit zapojila i kolegu z vily Mirka. Snad pro ni toto podnikání dopadne šťastněji než předchozí pokus, při němž se stala obětí podrazu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám