Hlavní obsah
Článek

Jako o ztělesnění exotické krásy by se dalo mluvit o modelce a začínající herečce jménem Kea Ho, která dostala příležitost od Roberta Rodrigueze v pokračování jeho komiksového snímku Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí, v němž získala menší roli. Na snímcích ji ale vidíte při jiné práci - focení reklamy na vodu, které propůjčila tvář, a především tělo, už i mnohá slavnější modelka.

Rodilá Havajanka pózovala na pláži v Malibu glamour fotografce Raquel Rischard, a přestože počasí jim zrovna nepřálo, focený objekt odvedl v sexy prádle profesionální výkon.

Modelka, která se už svlékala v Maximu i Playboyi, přitom není jediná z rodiny, kdo se proslavil. Její otec je známý havajský zpěvák Don Ho a neméně proslulá je i sestra Hoku, která začínala podobně jako mnohé pěvecké hvězdy na Disney Channel.

Aktuálně se však Kea hned zkraje své kariéry může díky novému Sin City pyšnit spoluprací s jedněmi z nejlepších herců, jakými jsou Mickey Rourke, Bruce Willis, Jessica Alba, Clive Owen, Rosario Dawson nebo například i Lady Gaga. Letos se objeví také v komedii Flock of Dudes či Volcano.

Reklama

Další články

Načítám