Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do českých kin míří nová komedie scenáristy a režiséra Karla Janáka, tvůrce Snowborďáků a Rafťáků, s výmluvným názvem 10 pravidel jak sbalit holku.

„Byl jsem fascinován, když jsem zjistil, kolik existuje příruček, návodů a zaručených rad, jak

snadno získat ženu. Jsou to technické plány na něco tak složitého a nevyzpytatelného, jako jsou lidské vztahy. A proto jsem si řekl, jdu do toho a na námět Cristiana Bortoneho a Fausta Brizziho jsem udělal tenhle film,“ nechal se slyšet na včerejší novinářské projekci Karel Janák.

Do hlavní role obsadil Matouše Rumla, který je znám hlavně jako Lexa, postava ne zrovna nejinteligentnějšího nešiky ze seriálu Comeback. „Dal jsem mu ji i proto, že ho znám jako výborného herce, a i z toho důvodu, aby si zahrál úplně opačnou postavu než ve zmíněném seriálu,“ dodal režisér. Marek Matouše Rumla je sympaťák, chytrý kluk zabraný do studia astrofyziky, kterému zkříží cestu dívka snů. A na zápletku je zaděláno.

„Skvěle jsme se při natáčení bavili. Sešla se dobrá parta, a když je i scénář kvalitní, a navíc plný humoru, jde práce skvěle od ruky. A to téma? Docela aktuální pro řadu lidí. No, podle mě ale na balení holek žádná pravidla nejsou. Člověk se musí řídit sám sebou, svým rozumem a citem a nedat na zaručené návody. Samozřejmě buď narazí, nebo má úspěch, ale tak to v životě chodí,“ míní Matouš Ruml, jehož milovanou hraje Kristína Svarinská, otce Miroslav Donutil, soka v lásce Jakub Prachař a kamarády Jan Dolanský, Tereza Nvotová a Petr Buchta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám