Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodský herec Mickey Rourke je opravdu nesmrtelný děda. Přestože letos oslaví 62. narozeniny, může se pochlubit svalovým krunýřem vzbuzujícím respekt u každého výtržníka, který by se mu odhodlal vstoupit do cesty.

Statný veterán Mickey Rourke patří do staré gardy akčních hrdinů spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem (66) a Sylvesterem Stallonem (67). Na rozdíl od svých kolegů ovšem nepolevuje s návštěvami posilovny a na jeho postavě to je znát. Kdyby se uskutečnil souboj vytrvalců akčního žánru, Rourke by byl rozhodně považován za favorita.

Hvězda filmu Expendables: Postradatelní své tělesné přednosti předvedla v tetovacím salónu, kde si Mickey vybíral nový motiv do sbírky tetování, pro něž je na jeho vypracované postavě stále dostatek místa. Při pohledu na jeho svaly je těžké uvěřit tomu, že je už dávno ve věku dědečka.

Usilovná dřina na fyzičce a tělesné konstrukci se Mickeymu vyplatila. Přestože byl v 90. letech označován za padlého hrdinu, který natáčení béčkových filmů prokládal litry alkoholu, v roce 2008 se mu podařil fenomenální comeback s filmem Wrestler, díky němuž se dočkal Zlatého glóbu i oscarové nominace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám