Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože nikdy nebyla Playmate, několikrát se objevila na sérii fotek uvnitř pánského časopisu založeného před šedesáti lety Hughem Hefnerem. Právě pro Kendru Wilkinson měl přitom Hefner slabost, a dokonce byla jednou ze tří krásek, které s ním natáčely reality show The Girls Next Door. Spolu s Holly Madison a Bridget Marquardt platily za jeho přítelkyně a milenky.

Dnes osmadvacetiletá maminka čtyřletého Henryho a manželka hráče amerického fotbalu Hanka Basketta (31) jako by na svou minulost chtěla zapomenout. Momentálně se soustředí pouze na brzký příchod druhého potomka, tentokrát holčičky.

Kendra s manželem a synem byla viděna v pondělí, jak odchází z domu kamarádky. Wilkinson si stáhla vlasy do culíku, oblékla pohodlné tílko s legínami a vyrazila směrem k zaparkovanému autu. Načančanou silikonovou blondýnu ve stylových těhotenských mini byste ale hledali marně.

Reklama

Další články

Načítám