Hlavní obsah
Článek

Silikonová barbína Courtney Stodden (19), zdá se, našla sobě rovného partnera. Přestože je stále vdanou paní, s producentem Davidem Weintraubem tvoří skvěle sladěný pár.

Po rozepři s manželem Dougem Hutchinsonem (53) se hvězda pokleslých amerických reality show pustila do hledání partnera, které vzhledem k jejím tělesným přednostem netrvalo příliš dlouho. Na své silikonové vnady ulovila muže, který jí pomáhá při seberealizaci, a navíc ji obšťastňuje i v soukromí.

David Hutchinsonově právoplatné manželce nabídnul pomocnou ruku, aby se osamostatnila a udělala kariéru i bez svého slavného sponzora. První úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a podařilo se mu silikonovou blondýnu protlačit do kontroverzní reality show Celeb Charm School, v níž se setká například s milenkou slavného delikventa Justina Biebera Lil Twist.

Přítomnost Weintrauba Courtney očividně svědčí. Pohroma VIP večírků si totiž konečně našla partnera se stejně specifickým módním vkusem. Zatímco Courtney do ulic vyrazila v oblíbených lodičkách s vysokou platformou a průhledných šatech zdůrazňujících její silikonové poklady, David zvolil zateplené tenisky, které k jeho obleku působily jako pěst na oko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám