Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47), která v poslední době sbírá jeden úspěch za druhým a je zavalena prací, má před sebou další velkou muzikálovou kládu. V těchto dnech pravidelně maká na zkouškách muzikálu Antoinetta - královna Francie. „Zkoušíme i o víkendech a je to záhul. Opět se sešla skvělá parta. Atmosféra je úžasná,“ pochvaluje si zpěvačka, která tentokrát nebude muset moc trsat, ale stejně počítá s tím, že pár kilíček zase půjde dolů.

„Choreografie je nádherná. Naše choreografka Carli Jefferson je úžasná žena. Má trošku jinou rytmizaci, než na jakou jsme tady zvyklí. Protože jsem typická zpěvačka, chvíli jsem s rytmem bojovala, ale už jsem se to naučila. Jak se znám, zase zhubnu stresem. Nebudu před premiérou jíst a nervy budou na pochodu. Devátého dubna ze sebe vydám vše a pak asi upadnu,“ neztrácí smysl pro humor Monika.

Ta se na zkouškách objevila tak, jak ji můžou vídat jen její nejbližší u rodinného krbu. V teplácích a bez make-upu. A jak nám stárne, vypadá stále lépe a lépe. Až se nám nechce věřit, že už déle než rok nemůže narazit na týpka, který by jí pořádně zamotal hlavu a ona okouzlila jeho. A to přitom miluje sport i zvířátka, je pracovitá, dokáže pořádně zakalit, a když se vycajchnuje, dovede i vyexovat pivo. „Jaro už je pomalu tady a chlapi nikde. Vlastně furt pracuju, a když vyrazím do víru velkoměsta, hlídají si mě kumpáni z divadla a k nikomu mě nepustí. Mám to holt těžký,“ směje se Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám