Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilec Arlindo de Souza je muž s největšími bicepsy ve své zemi. Aby docílil potřebných rozměrů, uchýlil se k něčemu, nad čím zdravě myslící člověk zakroutí hlavou a poklepe si na čelo.

Nejenže jde o dost nevzhlednou záležitost, ale především způsob, jakým brazilský 'silák' ke svým bicepsům přišel, je na diagnózu. Na cvičení v posilovně zapomeňte, boule se mu vytvořily pomocí vpichování injekcí olejů a alkoholu. Tato pro tělo drastická metoda s sebou však nese brutální rizika: v lepším případě může přivodit zdravotní potíže, jež kvůli látkám, které si vpravuje do těla, mohou skončit i amputací rukou, v horším smrt.

Ačkoli má muž opravdu enormní obvod bicepsů, kvůli způsobu, jakým k nim přišel, zde neplatí přímá úměra mezi vzhledem a reálnou sílou - de Souza podle informací uzvedne jen ‚standardní zátěž‘. Při větším zatížení těla totiž hrozí rozšíření výplně do svalových tkání, což by ho mohlo zabít.

Reklama

Další články

Načítám