Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do posilovny se přece Kim Kardashian (43) nebude líčit, to dá rozum. A proč také, když je tmavý typ a vůbec to nepotřebuje? Samozřejmě, že kvalitní líčidla její půvaby ještě vyzdvihnou, ale kdyby vypadaly všechny odlíčené ženy tak jako Kim, dekorativní kosmetika by asi časem ‚vyhynula‘.

Kim se minulý týden vydala do fitka s kamarádkou. Doprovodila ji Blac Chyna, která je proslulá svou opravdu nepřehlédnutelnou zadnicí. Mnozí ji ale nazývají majitelkou nejošklivějšího pozadí Hollywoodu.

Že by se snad maminka malé North vedle ní cítila lépe? Právě Kimin oblý zadeček v jejích oblíbených černých legínách, bez kterých při cvičení neudělá ani ránu, totiž nepřestává fascinovat fotografy ani média, a tak by se tentokrát mohla pozornost přesunout na její kolegyni. Ta se proslavila převážně jako manželka rappera známého pod pseudonymem Tyga. Zároveň je ale příležitostnou modelkou a striptérkou.

Obě dámy jsou spolu vidět v posledních týdnech stále častěji a Kim s ní dokonce natáčí i svou reality show Keeping Up With the Kardashians.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám