Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle rozhodně nebyl jednoduchý rozchod! Jak Super.cz již informoval, známý bouřlivák Aleš Brichta (64) již není se svou pětadvacetiletou kočičkou Ninou. Zatímco ta tvrdí, že jí byl nevěrný, zpěvák se brání nařčením dívky z chorobné žárlivosti.

„Zkuste si představit, že budete mít doma hysterickou a chorobně žárlivou zrzku, která vám neustále dělá scény. Už před třemi lety jsem ji varoval, že jestli mi bude lézt do osobní korespondence, mobilu a podobně, že se na ni vykašlu. Tehdy jsme se rozešli. Pak slibovala, že se to už nebude opakovat, tak jsme se dali opět dohromady. Za celou dobu, co jsme spolu byli, se to ale opakovalo ještě několikrát,“ řekl Super.cz Brichta.

„Jestliže je někdo chorobný m***r, tak to prostě nejde. Stačilo mi, co mi provedla na Vánoce a na Silvestra. Na Štědrý den ráno začala rozebírat, že mi psala nějaká holka přání k Vánocům. To se odkopala, protože to samozřejmě znamenalo to, že mi opět prohledala telefon. Naštval jsem se a nakonec jsem Štědrý večer trávil sám s rohlíkem s máslem a kakaem. Silvestra mi také pokazila. Byla to poslední kapka, po Novém roce jsem jí řekl, že to nemá cenu a ať vypadne,“ tvrdí Aleš.

O tom, že by měl mít úlet s nějakou dívkou, jak tvrdila jeho bývalka, prý nic neví. „Taky bych mohl vykládat nějaké věci, ale nebudu je ventilovat. Prostě jsem ztratil chuť s ní žít. Pravda, nikdy jsem nebyl žádný svatoušek, ale když někde něco funguje špatně, tak člověk z naštvanosti prostě něco udělá pro to, aby ten druhý k té žárlivosti měl důvod. Jestli si ona myslela, že mě bude v mém věku předělávat, tak to je snad blbej vtip,“ kroutí hlavou interpret hitů jako Tenhle barák na vodstřel nebo Dívka s perlami ve vlasech.

Prý má kolem sebe pár kamarádek, do nového vztahu se ale údajně rozhodně nežene. A na závěr přidal historku, která má potvrzovat, jak podivně se jeho bývalka měla chovat. „Barmanka z podniku, kam chodím, mi říkala, že ji otravovala a chtěla vědět, kdo tam se mnou byl na šipkách. Tak ať si říká zástupné důvody, jaké chce, já vím, kde je pravda,“ uzavřel Brichta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám