Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Britney Spears (42) dlouhodobě bojuje s váhou. A sotva se jí podařilo zhubnout, už se jí opět zvětšují tukové polštáře. A to i přesto, že pravidelně vystupuje v rámci koncertní šňůry v lasvegaském kasino resortu Planet Hollywood. Za vše může její současný přítel David Lucado, jenž ji cpe nezdravým jídlem.

Dvaatřicetiletá popová hvězda hamburgery, hranolky, pizzu a další tučné a nezdravé pokrmy z rychlého občerstvení miluje. Má pro ně slabost, ale kdykoli se spustí a dopřává si je, okamžitě přibere a má tukovou pneumatiku na břiše.

„David podkopává její dřinu a tajně jí nosí tašky s Flamin‘ Hot Cheetos, pepperoni Hot Pockets a čokoládové sladkosti včetně tyčinek Skor, Snickers a Hershey‘s Whop­pers,” uvedl zdroj z Las Vegas pro Showbiz Spy.

O zpěvaččin majetek a také její zdraví podle soudního rozhodnutí stále pečuje otec Jamie Spears. Ten už osmadvacetiletému Lucadovi pohrozil, že ho odstřihne ze života dcery, pokud ji bude neustále cpát nezdravým jídlem.

„Britney se moc líbí, že jí David dovoluje se cpát… Jenže jí je nejlépe fyzicky, mentálně i emocionálně, když je na přísné dietě s nízkým obsahem sacharidů a vysokým podílem bílkovin a chodí do posilovny pětkrát týdně,“ dodává zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám