Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47), jejíž herecký talent je o poznání větší než to, co jí nadělila matka příroda, po letech nafotila akt. S nahotou před lidmi má přitom strašné zkušenosti. Dělá se jí špatně a její tělo zachvacuje panika!

„Hrozně se stydím na jevišti. Když jsem se měla poprvé svléknout do spodního prádla, crčel ze mě pot a strašně jsem se klepala.,“ prozradila Super.cz na tiskovce charitativního guru Davida Novotného k projektu Nej sestřička.

Ivana má za sebou focení k divadelní hře Hledání ztraceného ráje. „Hlavní hrdinové jsou Adam a Eva a nebyl to můj nápad se svlékat. Nakonec tam není nic vidět,“ směje se hvězda Ordinace v růžové zahradě, jak vyprovokovala představivost svých fanoušků.

A když už jsme byli na akci, na níž se prezentoval nový ročník soutěže pro nejlepší české zdravotní sestry, nedalo se nezeptat na nejdrsnější zranění Jirešové. Spadla na ni trampolína, horší to však měla její dcera. „Ve čtyřech letech si dala o roh postele, uprostřed čela má hvězdičku, tečku jako Indka,“ uvedla závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám