Hlavní obsah
Článek

Akční hrdina s bohatou kulturistickou průpravou Arnold Schwarzenegger o svalovou hmotu nepřichází ani v 66 letech. Ve věku seniora už ovšem nemá potřebu odhalovat se a vychloubat se svými obřími bicepsy.

Jako akční hrdina se nesmazatelně zapsal do dějin filmu, ale hvězdě Terminátora přibývající léta přidala vrásky i starosti. Z Arnolda je spokojený děda, který se musí neustále udržovat ve formě, jinak by se jeho svaly rázem proměnily v tuk. S každým dalším rokem je to ovšem větší dřina.

Schwarzenegger se v minulosti velice rád odhaloval a ženy byly z jeho vypracovaného těla ve varu. Ať už se proháněl v legendárních kožených slipech jako Barbar Conan či zachraňoval unesenou dceru v Komandu, jeho svaly na sebe strhávaly více pozornosti než samotný filmový příběh.

Dnes už se Arnold s odhalenou horní polovinou těla na veřejnosti neobjevuje a svou sílu si připomíná alespoň symbolem smrtky, která zdobí jeho drsňácké triko. Akční veterán je ovšem stále žádaným mužem, o čemž svědčí jeho poměr s pohlednou fyzioterapeutkou Heather Milligan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám