Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Češi se vrací ke starým zvykům. A důvodem není jen ekonomická situace. Jsme národem zahrádkářů, kutilů a kuchařů. Nic se zkrátka nevyrovná vlastnoručně vypěstovaným produktům, domácí vepřové konzervě nebo doma upečeným bagetám. Seznamujeme se ale už moderně, na internetu.

Houbová zahrádka pro byt, chatu i chalupu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bohatou úrodu hub můžete sklízet doma. Substrát s houbovou sadbou lze výhodně koupit na internetu a pěstování hub je tak velmi snadné. Populární jsou bílé žampiony a hlíva ústřičná, která je nejen chutná, ale obsahuje i látky posilující imunitu.

Domácí bagety a voňavý čerstvý chléb

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na 4 velké křupavé rustikální bagety stačí půl kila mouky za 10 korun, ale v pekařství za ně zaplatíte 80. Teplé, voňavé a doma čerstvě upečené bagety proto peče stále více lidí. Aby však byl výsledek perfektní, je třeba těsto hnětat na vysoký výkon. A na to starý robot nestačí. Nové universální výkonné kuchyňské stroje však umí dodat těstu potřebnou energii a mají spoustu příslušenství.

Zavařujeme i masové konzervy a hotová jídla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Domácí vepřové konzervě se nic nevyrovná. Proto Češi opět zavařují nejen ovoce a zeleninu, ale také hotová jídla, polévky, masové konzervy atd. Moderní zavařovací hrnec má nejen regulátor teploty, ale i časovač, který přístroj sám vypne. Vejde se do něj 20 nejpoužívanější 0,7 litrových sklenic. Je vybaven výpustným kohoutem, proto ho lze používat také na výdej horkého čaje nebo svařeného vína.

Sušíme ovoce, zeleninu, houby, bylinky i maso

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co nesníte hned, můžete usušit. Už naši předci si pochutnávali na jablečných křížalách. Usušit se dá téměř vše. Domácí i tropické ovoce, houby, zelenina do polévky, bylinky, ale i maso, ryby, domácí sušenky atd. Správná sušička má nastavitelný termostat, aby bylo možno zvolit teplotu sušení podle druhu sušené suroviny.

Češi se seznamují hlavně na internetu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ač jsou Češi v mnohém konzervativní, seznamování na internetu využívají stále častěji. Ti starší navštíví seznamku často na doporučení svých přátel, kteří se tímto způsobem našli. Dávno už neplatí pořekadlo: Sedávej, panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě. Osudu je třeba pomoci a štěstí přeje připraveným.

Další články

Načítám