Hlavní obsah
Článek

Nějaký čas o ní nebylo slyšet, a tak se možná skomírající slávu snaží Ashanti nakopnout tím, co poslední dobou zabírá nejlépe - co nejodhalenějšími modely. Jenže ty si zdaleka nemůže dovolit každý. Zpěvačky navíc musí mít na paměti, že před kamerou a objektivem fotoaparátu nikdy nebudou vypadat tak štíhlé jako před zrcadlem, jelikož technika vždy nějaký ten centimetr na objemu nelítostně přidá.

Třiatřicetiletá hvězda R’n’B narozená jako Ashanti Shequoiya Douglas v New Yorku byla hostem pořadu 106 & Park na stanici BET, kde ji vyzpovídali moderátoři Bow Wow a Keshia Chanté, kteří samozřejmě svedli řeč i na její nově vycházející již páté studiové album BraveHeart, z něhož ve vysílání zazpívala i jednu ukázku. Ve volbě modelu se přitom vůbec nežinýrovala a zvolila krajkový komplet, který bychom si dokázali představit spíš na Beyoncé či Rihanně.

Přejme však Ashanti, aby dokázala navázat na své předešlé úspěchy, kdy jako první zpěvačka v historii měla dva hity najednou v TOP 10 hudebního žebříčku Billboard. Jednalo se o skladby Foolish a What’s Love. To se před ní podařilo pouze skupině Beatles.

Mezi další její nezapomenutelné songy patří Always On Time, Mesmerize nebo Body On Me.

Reklama

Další články

Načítám