Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) byla vždy za tu uhrančivou femme fatale a roky zůstávala u tmavé barvy vlasů. Pak ale vyslechla rady své kamarádky a nechala si odbarvit konce trendy technikou Ombre. Podle všeho ale světlý odstín nebude pokračovat od konečků ke kořínkům a z herečky se nestane plavovláska. „Nikdy nebudu blondýna,“ kategoricky prohlašuje kráska.

Zajímalo nás, jestli se světlejší barva vlasů projevuje na jejím chování a jestli bývá občas za blondýnu. „Občas řeknu takovou kravinu, až si říkám, jak jsem tohle mohla vymyslet. Není to o tom, že by to bylo hloupé, ale spíš nemístné,“ říká Alice.

Samozřejmě nás zajímal konkrétní příklad: „Třeba jsem na jedné akci potkala známou a viděla jsem tam fotku s nějakou paní a komentovala jsem to slovy: ‚Ta paní je ale ošklivá.‘ A z ní vypadlo, že je to její maminka. Na to pak není co říct, to je prostě blbý,“ popisuje trapas Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám