Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Určitě jste již slyšeli o ketonové dietě. To je zatím nejúčinnější způsob hubnutí bez jojo efektu. Jde o bílkovinnou dietu, kterou je velice lehké dodržovat, protože se netýráte hladem a zároveň je jediná, která chrání vaše svaly a spaluje pouze tukové zásoby a to vše bez jojo efektu.

Princip fungování ketonové diety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ketonová (bílkovinová) dieta není založena jenom na sníženém přísunu energie, tuků a sacharidů, ale velmi důležitý je u ní vysoký obsah bílkovin. Když tělo přijímá takovou stravu, dostane se do tzv. stavu ketózy, což je specifická metabolická změna, při které tělo začne rychle spalovat tukové zásoby, protože má snížený přísun sacharidů a tuků. Akční balení v kombinaci s Acai Berry Linii Strong + dárek zdarma. Poštovné zdarma.

Dieta bez hladovění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nesnížíte množství stravy, jenom změníte její složení. Tělo nestřádá, má dostatek energie z vlastních spálených tuků, navíc tvoří ketony, což jsou látky, které navozují pocit dobré nálady a zabraňují pocitu hladu. Doporučujeme 2 balení na 14 dní.

5denní ketonová dieta Express Diet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

5denní bílkovinová dieta Express Diet je tedy ketonová dieta pro redukci hmotnosti. Je sestavená z konzumace 4 porcí hyperproteinových instantních jídel denně, které tělu zabezpečí všechny potřebné živiny jako u běžné stravy ale zároveň mají výrazně snížený obsah tuků a sacharidů, aby vás neustále udržovala ve stavu ketózy.Metoda hubnutí s ketonovou dietou byla vynalezena na Harvardské univerzitě. Finští vědci na tomto princi pu vytvořili jednoduchou a přehlednou 5denní dietu Express Diet, kterou bezpečně zvládne každý sám doma. Nemusíte počítat kalorie, či sledovat příjem tuků a sacharidů, všechno je již správně namícháno v každém jídle podle ketonové diety.

S 5denní ketonovou dietou to jde jednoduše a rychle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O tom, že s 5denní dietou jde všechno jednoduše a rychle Vás přesvědčí už příprava jídla, která vám nezabere víc jak 5 minut. Odpadá vaření a peníze ušetřené za stravu si můžete odečíst od ceny 5denní diety, co určitě potěší Vaši peněženku. Sami si můžete zvolit intenzitu kúry podle toho kolik, a jak rychle chcete zhubnout. Pak už si stačí jenom stoupnout na váhu a máte ze sebe skvělý pocit. Nyní můžete zakoupit i jednotlivá jídla dle Vašich chutí.

Další články

Načítám