Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O osmatřicetileté Angličance Sam Wardle se začalo psát jako o nejmenší striptérce Velké Británie. S jejími 128 centimetry o tom rozhodně nikdo nepochybuje. Přestože Sam nikdy neplánovala, že by se dala na podobnou profesi, osud ji navedl touto cestou poté, co se marně snažila najít práci v kanceláři a administrativě.

Drobná žena neúspěšně absolvovala několik pohovorů, než nakrátko začala pracovat jako ‚kissogram‘. V tematickém převleku za policistku či králíčka z Playboye si ji začali najímat jednotlivci i firmy jako zpestření, aby na večírku rozdávala lidem polibky. Od toho byl však už jen krůček ke striptérce na plný úvazek. Zájemců o netradiční striptýzové vystoupení prý stále přibývá.

„Je to celé docela legrace a nakonec jsem šťastná, že jsem našla práci po těch letech, co jsem byla nezaměstnaná,“ sdělila deníku Daily Star Sam.

„Byla jsem vdaná deset let, ale teď jsem rozvedená, tak si říkám proč ne. Možná jsem malá, ale mám kuráž. Nic mě nezastaví před tím, abych udělala srandu. Miluji bavit lidi, je to můj job snů,“ dodává Wardle s tím, že si za vystoupení účtuje 80 liber (2600 korun) a klienti po ní často žádají speciální oblečky. Vystupuje také jako rozverná školačka, policistka či sexy uklízečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám