Hlavní obsah
Článek

První, kdo odhalil blahodárné účinky Aloe vera, byli již bájní stavitelé egyptských pyramid. V dobách faraonů této rostlině často přisuzovali až magickou moc, o čemž svědčí také fakt, že ji sami nazývali rostlinou nesmrtelnosti. Až vědci současnosti však opravdu odhalují více než 200 aktivních složek s výjimečným posilujícím účinkem, včetně polysacharidů, které se považují za nejsilnější imunostimulátory rostlinného původu.

Čím víc aloe, tím víc zdraví - ALOELIVE 99,7% nyní 1000 ml + 1000 ml ZDARMA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při výběru šťávy z aloe si ohlídejte její obsah. Čistou šťávu aloe obsahují produkty čiré a tekuté konzistence s jemně kyselou příchutí. Konzistence kvalitní a účinné šťávy z aloe je dána koncentrací čisté šťávy s vysokým 99,7 %obsahem aloe s 8 % polysacharidů Toto vše splňuje přípravek ALOELIVE 99,7%. Produkty s vyšším obsahem dužiny, gelové konsistence, s různou příchutí nemají zásadní přinos pro organismus, naopak producent pouze dodal čisté šťávě nepřirozenou chuť pomocí umělých přísad.

Patentovaná šťáva z aloe té nevyšší kvality

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vědci, přiznávají, že za svou neobvyklou biologickou aktivitu vděčí aloe polysacharidům. Tradiční metoda výroby však neumožňuje získání dlouhých polysacharidových řetězců. Po mnoha letech výzkumů a zkoušek vypracovali vědci patentovanou výrobní metodu umožňující získat šťávu z aloe, která obsahuje polysacharidy s požadovanou molekulární hmotností. Takto byla vyrobena aloe šťáva s černým bezem a čistou malinovou šťávou AloeLive IMUNITA, která napomáhá ke zvýšení imunity a má antioxidativní vlastnosti.

DETOX organismu? Pomeranč na hubnutí, artyčok pro lepší funkci ledvin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šťáva z aloe má nejen příznivý vliv na práci žaludku či podporu trávení, ale další přídavky rostlinných extraktů podporují očištění organismu. Hořký pomeranč napomáhá procesu hubnutí, artyčok zlepšuje funkci jater a vylučovací funkce ledvin. Výtažky zeleného čaje a kopřivy podporují odstraňování přebytečné vody z těla, přičemž zelený čaj přispívá ke správnému metabolismu lipidů. Pampeliška je prospěšná pro správnou funkci močových cest. Bohatý koktejl všech těchto účinných látek je šťáva AloeLive DETOX.

Další články

Načítám