Hlavní obsah
Článek

Pamela Anderson (56) v poslední době vyvádí zvláštní kousky. Odstartovalo to její odhodlání a touha po změně, která vyvrcholila ostříháním jejích pověstných blond loken. Posléze se provalilo, že to znovu dala dohromady s problémovým hudebním producentem Rickem Salomonem, který například v minulosti pustil do světa erotické video se svou ex Paris Hilton (43) a nakonec Pamela poskakuje bosky po ulici.

Takhle poněkud zmatečně vyhlížející ji přistihli fotografové ve středu v losangeleské čtvrti plné obchodních domů, restaurací a klubů Melrose Avenue známé díky seriálu Aarona Spellinga Melrose Place, jak pobíhá jen v bílých minišatech bez bot po špinavých chodnících a mezi zaparkovanými auty.

Zdá se, že měla na sobě šaty velmi podobné těm, které o den dříve oblékla na večeři do veganské restaurace Crossroad, kde byla se Salomonem. S tím nedávno po pár měsících vztahu osvěžila svazek obnoveným slibem manželství. Ani ten večer se to ale neobešlo bez přešlapu. Kvůli její neopatrnosti všichni měli možnost si prohlédnout, jaké zvolila spodní prádlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám