Hlavní obsah
Článek

Muzikant Michael Kocáb (59) má s moderátorkou Lejlou Abbasovou dvouletého Davídka. Kocáb je znám svou klidnou povahou, ale teď konečně přiznal, že v něm v soužití s mladší a temperamentnější přítelkyní občas bouchnou saze.

„Jsem totální kliďas, ale s Lejlou občas vyjedu, protože jak je mladistvá, tak se prosazuje vehementně s naléhavostí a dává ti najevo jako obecnou jasnou pravdu, že seš mimo nebo out,“ prozradil v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku Kocáb.

A většinou se prý jedná o dohadování nad naprosto triviálními záležitostmi. Ač by to do něj na první pohled nikdo neřekl, je prý Kocáb na rozdíl od Abbasové u výchovy dítěte mnohem choulostivější.

„Přeci jen jsem starostlivý, a když vidím, že mladej lítá nahoru dolů ze schodů a všude padá, tak jsem mu koupil takovou helmičku, jen z látky, je to proti rozbití hlavy, ale ona mu ji sundá s tím, ať si ji rozbije, ať se naučí, že to bolí, a já pak říkám, že budeme mít doma mrzáčka, který ví, jak to bolí,“ dodal se smíchem Kocáb, který už má celkem čtvrté dítě, a necítí se vůbec staře.

„Život rockera je strašně mladistvej, je to vidět na Petru Jandovi, pořád mám tendenci ho vnímat jako kluka, ne dědečka, rockeři jsou takoví,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám