Hlavní obsah
Famous
Článek

Fešák Michael Fassbender má novou lásku. Propadl své kolegyni z filmu 12 let v řetězech. Lupita Nyong’o získala za roli v tomto snímku Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli. Dávno předtím však získala především srdce šestatřicetiletého herce.

„Vytvořilo se mezi nimi neuvěřitelné pouto po smršti natáčení filmu 12 let v řetězech a propagaci tohoto filmu. V září na filmovém festivalu v Torontu měli krátký románek. Ale Michael jí teď chce ukázat, že to myslí vážně, a na Oscary raději přivedl matku Adele místo nějaké jiné ženy,“ píše britský deník The Sun.

Jednatřicetiletá Lupita přitom nedávno sama hovořila o výjimečném poutu s kolegou. „Michael a já jsme měli rituál, o němž jsme nikdy nehovořili, byli jsme na sebe milí před scénou a pak hned po scéně. Podívali jsme se jeden druhému do očí, objali se, stiskli ruce, to byl spouštěč scény. A pak na konci dne, když režisér Steve McQueen řekl stop, tak jsme šli ven a užili si svobodu, kterou nám ti lidé, které jsme hráli, poskytli. Byl to velmi blízce propojený štáb,“ svěřila Lupita o natáčení filmu 12 let v řetězech, v němž ztvárnila otrokyni, již majitel v podání Fassbendera mučí bičováním.

Reklama

Další články

Načítám