Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Versailles to sice nevyšlo, ale ke svatbě Kim (43) a Kanyeho (46) nakonec dojde na francouzském zámku. Na celebrití veselku roku si počkáme ještě dva a půl měsíce, ale je jasné, že rapper si stihne svou vyvolenou vzít do roka a do dne, a to s velkou rezervou. Romantické zásnuby na pronajatém baseballovém stadionu AT&T Park v San Franciscu za přítomnosti Kiminy rodiny se totiž konaly koncem loňského října.

Dvojici se prý zalíbil zámek nedaleko samotného Versailles nesoucí název Château d'Ussé. Termín si již údajně rezervovali na 24. května. Mezi pozvanými hosty nebudou chybět například Beyoncé a Jay-Z.

Svatebčané mají být na místo pozváni o několik dní dříve. Dá se tak očekávat, že Kim s Kanyem pro ně připraví ještě další program. Navzdory tradicím se má West podílet i na výběru svatebních šatů. Během samotného obřadu má také ‚hrát velkou roli‘ jejich dcera North.

Zatímco Kanye do toho praští poprvé, u Kim se bude jednat již o třetí vdavky. Zatímco s hvězdou NBA Krisem Humphriesem se navzdory podání žádosti pouhých 72 dní po svatbě rozvedla teprve nedávno, její první sňatek s hudebním producentem Damonem Thomasem se datuje již do roku 2000. O tři roky později následoval rozvod. Snad bude mít manželství s Kanyem delší trvání...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám