Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marta Ondráčková se bude muset pěkně ohánět. S manželem Jakubem Dřímalem se rozhodli pro vlastní bydlení a v pražských Vršovicích si koupili malý byt. Ještě nedávno Marta říkala, že by si s manželem přáli miminko, rozloha nového bydlení ale zrovna rodinná není.

„Nechtěli jsme platit nájem, naopak jsme toužili mít něco vlastního,“ řekla Super.cz důvod stěhování Marta. „Nový byt má padesát metrů čtverečních, vejdeme se tam my, dvě čivavy, a tím to končí. Rodinný byt to opravdu moc není,“ prozradila herečka, kterou byt stál dva milióny korun. „A další dva spolkne rekonstrukce,“ přiznala.

Touha po miminku ji neopustila, plánování rodiny ale s manželem o dva roky odložili kvůli jejímu pracovnímu nasazení a angažmá v jihlavském divadle. „Miminko chceme, ale ještě to chvíli bude trvat. Mám závazky v jihlavském divadle. A moje maminka mě měla ve 34 letech, takže mi zbývají ještě tři roky. V divadle jsem slíbila, že budeme s manželem ty dvě sezóny hodní,“ dodala Ondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám