Hlavní obsah
Článek

O Evě Hruškové je obecně známo, že je manželkou Jana Přeučila, další rodinné vazby jsou ale spíš tabu. Až nyní Super.cz vypátral, že se představitelka první filmové Popelky víc jak dvacet pět let nestýkala se svou vlastní sestrou Janou.

„Moje sestra žila v Německu. Opravdu dlouho jsme se neviděly," nechala se slyšet Hrušková a rozpovídala se o rodinném příběhu. Už před pěti lety se do České republiky vrátil hereččin synovec Honza, její sestra se rozhodla k návratu do rodné země až nyní. Jako by velká časová propast ani nebyla a obě sestry prakticky okamžitě navázaly nejen osobní kontakt, ale pojí je i pracovní aktivity. „Sestra Janička se vrátila až loni a začíná tady v České republice od nuly. Zapojila se do našeho projektu pro děti, navíc začala zpívat, bydlíme společně, takže jsme teď zase kompletní rodina,“ říká Hrušková.

Hereččina sestra měla na co navazovat. „Když ještě bydlela v České republice, tak se věnovala muzice, jazzu. A zpívala třeba několik let s tehdy populárním Petrem Novákem," popisuje Hrušková příběh své sestry.

Se sestrami jsme se potkali na setkání známých tváří v Dětském domově Charlotty Masarykové, které uspořádala česká operní pěvkyně Pavlína Senič.

Na akci pro děti se objevil i známý bouřlivák z filmu Sněženky a machři Antonín Duchoslav. „Nedávno mi zavolala Pavlína, jestli bych ji doprovodil za dětmi do domova na Zbraslavi a já jsem neváhal ani minutu. Není nic krásnějšího, než když se na vás takové dítě podívá, usměje a řekne: Děkuju, strejdo,“ rozpovídal se herec. „Kdybych neměl doma už dva raubíře, klidně bych si nějaké dítě adoptovat,“ zapřemýšlel nahlas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám